ŽOC ima recept za pobedu nad Nemcima!

Autor:

Sport

28.12.2022

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana Željko Obradović izjavio je danas da će "crno-beli" morati da spreče kontre i šut za tri poena košarkaša Bajerna ako žele da ostvare novi trijumf u Evroligi.

ŽOC ima recept za pobedu nad Nemcima!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Partizan će sutra od 20.30 sati u Beogradu igrati sa Bajernom u 16. kolu Evrolige.

- Kada smo počeli da pripremamo utakmicu sa Bajernom, obratili smo pažnju na neke podatke i statistiku. Gledajući sve, upečatljivo je to da su oni drugi najbolji ofanzivni tim što se tiče skoka u napadu, a da posle Baskonije šutiraju najviše za tri poena, što je negde oko 29 ispaljenih lopti. Takođe su tim koji mnogo polaže na igru u tranziciji. Kada nemaju igru u tranziciji, onda tačno znaju kada, zašto i gde treba da napadnu protivnika. Igramo protiv veoma ozbiljnog tima, čija je struktura jaka. Oni pokušavaju da menjaju odbranu, da igraju agresivno, ali sa izmenama. Najbitnije je da sprečimo njihove kontre, šut za tri poena i da probamo da svedemo skok u napadu na minimum - rekao je Obradović, preneo je zvanični sajt Partizana.

Košarkaš Danilo Anđušić je istakao da je Bajern neugodan protivnik.

- Bajern je jako neugodna ekipa, iako sa dosta problema u poslednje vreme. Povređen im je najbolji igrač, Vladimir Lučić koji im sigurno fali u rotaciji. Nisu startovali najbolje ove godine ali uvek su neugodni, sa dobrim trenerom, dobro vođeni i sigurno neće biti lako. Imaće motva da doću i ostvare pobedu u Beogradu, pogotovu što verovatno očekujemo punu dvoranu. Nadam se da ćemo mi nastaviti sa dobrim igrama koje pružamo u poslednje vreme i da ćemo nastaviti pobednički niz - istakao je Anđušić. 

Partizan je trenutno na 12. mestu na tabeli sa šest pobeda i devet poraza. Bajern je 16. sa skorom od pet trijumfa i deset poraza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading