BOMBA NA JADRANU: Budućnost dovela EVROLIGAŠKO pojačanje - problem za VEČITE RIVALE!

Autor:

Sport

29.12.2022

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imaju u Podgorici razloga za slavlje.

BOMBA NA JADRANU: Budućnost dovela EVROLIGAŠKO pojačanje - problem za VEČITE RIVALE!

Foto: Starsport

Erik Grin i Ognjen Jaramaz

Sjajno pojačanje je dobila ekipa Budućnosti iz Podgorice pred nastavak borbi u ABA ligi i Evrokupu.

Erik Grin, američki košarkaš koji je do sada igrao za Hapoel Holon, novo je pojačanje ekipe iz Podgorice, koju sa klupe predvodi Vlade Jovanović.

Grin ima 31 godinu, a studirao je na Viridžiniji Teh, odakle ga je draftovala ekipa Jute. Ipak, u Americi nije dobio pravu priliku, pa je odlučio da šansu potraži u Evropi, gde je godinu dana igrao za Montepaski Sijenu.

Foto: Starsport

Erik Grin u duelu sa Ognjenom Dobrićem

Usledio je kratkotrajan povratak u NBA ligu, a zatim se vratio na Stari kontinent, gde je počeo da pruža najbolje partije u karijeri.

Igrao je za Olimpijakos godinu dana, a zatim je u Evroligi igrao i za Valensiju, odnosno Fenerbahče, odakle je usledio transfer u Kinu.

Zatim je igrao i za ekipe Betisa, Bahćešehira, Aeka iz Atine, da bi od početka ove sezone igrao za Hapoel iz Holona.

Grin je poznat kao sjajan poenter, u Izraelu je prosečno beležio 22,3 poena tako da nema sumnje da je Budućnost sebe osigurala dobrim pojačanjem – i što se tiče ABA lige, ali i Evrokupa.

Njegov debi mogao bi da bude već 30. decembra u okršaju sa Borcem u Čačku. Ako se to ne desi, sigurno je da će na parket 5. januara kada se Budućnost u Podgorici sastaje sa Splitom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading