ŠALA MU SE OBILA O GLAVU: Dončić ISPISAO ISTORIJU, pa NAGRABUSIO u svlačionici! (VIDEO)

Autor:

Sport

28.12.2022

07:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije se najbolje proveo slovenački košarkaš.

ŠALA MU SE OBILA O GLAVU: Dončić ISPISAO ISTORIJU, pa NAGRABUSIO u svlačionici! (VIDEO)

Foto: Twitter/Printscreen/dallasmavs

Luka Dončić

Košarkaši Dalas Meveriksa stigli su do velike pobede pred svojim navijačima, nakon što su u šokantnoj završnici porazili Njujork Nikse, posle produžetka, rezultatom 126:121.

Jednu od najboljih partija u istoriji NBA lige je odigrao Luka Dončić, koji je upisao 60 poena, uz 21 skok i deset asistencija, pa je gotovo sam dovukao svoju ekipu do pobede.

Takođe, Dončić je na kraju regularnog dela pogodio neverovatan šut, nakon što je namerno promašio drugo slobodno bacanje, pa je svom timu izborio izjednačenje i produžetak, a zatim i pobedu.

Nakon utakmice, odrađen je karakterističan intervju na terenu, a Luka Dončić je poručio "da je vrlo umoran i da mu treba jedno pivo da se povrati". Očigledno da su ga njegovi saigrači ozbiljno shvatili.

Naime, kada se vratio kod saigrača u svlačionicu, Dončića su ostali igrači napali i polili po celom telu. Iako je delovalo u prvom trenutku da je u pitanju pivo, ispostavilo se da to nije tačno, pa je slovenački igrač verovatno poliven vodom.

Dalas je ovom pobedom stigao do šeste pobede na tabeli Zapadne konferencije, sa skorom od 19 pobeda i 16 poraza. Do kraj ove godine ih očekuje veliki teksaški derbi, pošto će u Dalasu gostovati tim Hjuston Roketsa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading