ZVEZDA JE URADILA SVE ŠTO JE DO NJE! Čović o Kampacu: Prestanite da OBMANJUJETE javnost, cifre su ZNAČAJNO manje od plata u nekim drugim klubovima!

Autor:

Sport

26.12.2022

18:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi čovek crveno-belih se oglasio o "gorućoj temi".

ZVEZDA JE URADILA SVE ŠTO JE DO NJE! Čović o Kampacu: Prestanite da OBMANJUJETE javnost, cifre su ZNAČAJNO manje od plata u nekim drugim klubovima!

Foto: Starsport

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović ispričao je detalje oko dolaska Fakunda Kampaca, a kada će biti rešen status Argentinca, odluka je elitnog takmičenja.

SLUČAJ VILDOZA: Čović pričao o dugovanju prema Baskoniji

- Što se tiče Kampaca, Zvezda je sve uradila što je do nje. Zvezda je dobila "loc"i nastupao je u AdmiralBet ABA ligi, sve ostalo je na Evroligi. Oko Adamsa, ispunili smo naše obaveze, neke 100 posto, neke parcijalno, ostalo je na Evroligi. Nije isključeno da sazovemo još neku konferenciju na ovu temu narednih dana - otkrio je Čović prilikom obraćanja javnosti, a potom je dodao:

- Cifre oko Kampaca su manje nego što se spominjalo u javnosti. Štaviše, manje su od igrača i trenera u nekim drugim klubovima - značajno manje - podvukao je čelnik kluba sa Malog Kalemegdana.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Čović o Kampacu

Omaleni "Gaučos" ostvario je debi na Jadranu u crveno-belom dresu, a u trijumfu nad čačanskim Borcem postigao je 11 poena, uz pet asistencija.

Podsetimo da je Kampaco sezonu počeo u Dalasu, prethodno je branio boje Denvera, a košarkaško ime u Evropi izgradio je nastupajući za madridski Real, sa kojim se popeo na krov "Starog kontinenta".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading