Ergin Ataman BESAN pred Partizan! Turčin GRMEO uoči povratka u Beograd: "UŽASNO I SMEŠNO"!

Autor:

Sport

15.12.2022

13:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vidno je nezadovoljan.

Ergin Ataman BESAN pred Partizan! Turčin GRMEO uoči povratka u Beograd: "UŽASNO I SMEŠNO"!

Foto: Tanjug/AP

Ergin Ataman

Košarkaši Partizana igraće u petak od 20.30 meč 14. kola Evrolige protiv ekipe Efesa.

Dvostruki uzastopni osvajač Evrolige dolazi u Beograd u nezgodnom trenutku pošto je četa Željka Obradovića u lošoj formi i teškoj situaciji, pa su Turci favoriti.

Ipak, trener ove ekipe, Ergin Ataman, bio je vidno nezadovoljan posle poraza njegovog tima od Baskonije (83:78).

Užasna igra u drugom poluvremenu. Smešne izgubljene lopte protiv odličnog tima. Baskonija je zaslužila da pobedi i čestitam joj na tome - rekao je između ostalog Ataman posle meča.

Republika

Foto: Starsport

Ergin Ataman

 

Efes je do Baskonije bio u odličnoj seriji od pet vezanih pobeda, ali je španski klub uspeo da prekine taj sjajan niz. U trećoj, prelomnoj četvrtini meča Efes - Baskonija, razigrao se Vanja Marinković. Srpski košarkaš pokrenuo je svoju ekipu, koja je preokrenula ubacivši 28 poena u, uz samo 12 primljenih. Na kraju, Markus Hauard sa 19 i Vanja Marinković sa 18 poena bili su najbolji kod Baskonije. Kod Efesa istakli su se Vasilije Micić sa 17, Mbaje sa 16 i Klajburn sa 15 poena.

Efes je trenutno sedmi sa skorom 7-6, dok je Partizan 15. sa učinkom 4-9 i lošim nizom od sedam poraza u osam mečeva AdmiralBet ABA lige i Evrolige.

Partizan i Efes su se u Beogradu poslednji put sastali pre 11 godina kada je u meču Evrolige turski tim odneo pobedu rezultatom 84:73. Odigrali su zatim još jedan meč u Istanbulu iste godine gde je Efes slavio sa 67:58, a u prijateljskoj utakmici prošle godine slavili su crno-beli sa 92:85.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading