RANJENI "MANEKENI" STIŽU U BEOGRAD: Ivanović poziva na oprez pred duel sa najlošijom ekipom Evrolige

Autor:

Sport

14.12.2022

19:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni strateg čvrsto stoji na zemlji.

RANJENI "MANEKENI" STIŽU U BEOGRAD: Ivanović poziva na oprez pred duel sa najlošijom ekipom Evrolige

Foto: Starsport

Duško Ivanović

Trener Crvene zvezde Duško Ivanović rekao je da će njegov tim dati sve od sebe da slavi protiv Armanija (četvrtak 19.00) u okviru 14. kola Evrolige i tako upiše jedanaestu uzastopnu pobedu u svim takmičenjima.

Republika

Foto: Starsport

Duško Ivanović i Nemanja Nedović

 

- Nova utakmica, i to protiv jedne ekipe koja je po meni jedna od najboljih ekipa u ligi, iako trenutno ne stoje baš dobro, ali neosporno skup izvanrednih igrača. Protiv Makabiju su odigrali izvanrednu utakmicu u kojoj su malo pri kraju imali problema, oni igraju dobro, i fali im malo. Nadam se da to neće biti sutra, mi ćemo pokušati i uraditi sve da damo sebi šansu da pobedimo tu utakmicu. Da bi to uradili moramo da počnemo mnogo agresivnije nego što smo to uradili protiv Žalgirisa i da taj intenzitet držimo 40 minuta - rekao je Ivanović.

U redove šampiona Srbije protiv Armanija trebalo bi da se vrati Luka Mitrović koji je propustio duel sa Žalgirisom zbog povrede oka koju je zadobio na meču sa Mornarom. 

Podsetimo, "crveno-beli" su trenutno u seriji od 10 pobeda u elitnom takmičenju i ABA ligi, a duel sa "Manekenima" čeka ih manje od 48 sati posle trijumfa nad Žalgirisa. Pred početak sezone Armani je važio za jednog od glavnih favorita u Evroligi, međutim, zbog velikog broja povređenih igrača ima skor 3-10.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading