VELIKI JUBILEJ: Utakmica Crvena zvezda - Armani ostaće zauvek ispisana u istoriju kluba sa Malog Kalemegdana

Autor: Tanjug

Sport

14.12.2022

18:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli se oglasili saopštenjem.

VELIKI JUBILEJ: Utakmica Crvena zvezda - Armani ostaće zauvek ispisana u istoriju kluba sa Malog Kalemegdana

Foto: Starsport

KK Crvena zvezda odigraće u četvrtak protiv Armanija iz Milana 3.000. meč od osnivanja, saopštili su crveno-beli.

- Naš klub u četvrtak očekuje još jedan veliki jubilej... Ovom prilikom nećemo o trofejima, duplim i trostrukim krunama, rekordnim posetama, podsećanjima da je Crvena zvezda zaslužna za dolazak košarke na ove prostore i jednostavno - mi smo veliki klub sa bogatom istorijom. Nećemo ni o prvoj utakmici na Kališu, našem Nebojši Popoviću, čika Bori, Cveletu, Moki, Kaponji, Vučku, pokojnom Bobanu, našim terenima u zidinama Malog Kalemegdana, svim onim brojnim trenerima, asovima koji su ponikli u dresu Crvene zvezde… već o onoj sledećoj koja donosi veliki jubilej - 3.000 - saopštila je Crvena zvezda.

Crveno-beli su pozvali navijače da dođu u velikom broju na meč 14. kola Evrolige, koji će biti odigran u četvrtak od 19 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić".

- U prethodnih 77 godina, 'crveno-beli' su odigrali 2.999 utakmica uz bilans: 1.916 pobeda, 1.071 poraz i 12 nerešenih mečeva. Dođite da ponovimo ambijent, koji je viđen u utorak u našoj kući, hali Pionir, gde je Crvena zvezda zajedno rasla i igrala svoje utakmice još od 1973. godine kada je ta beogradska dvorana otvorena - zaključuje se u saopštenju Crvene zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading