OTKLONJENE SVE DILEME: Legendarni trener predvodi Armani protiv Zvezde

Autor: Tanjug

Sport

14.12.2022

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijan ostaje na klupi "Manekena".

OTKLONJENE SVE DILEME: Legendarni trener predvodi Armani protiv Zvezde

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde

Italijanski stručnjak Etore Mesina ostaje na poziciji prvog trenera Armanija, izjavio je predsednik kluba iz Milana Leo Del Orko.

- Nastavljamo sa Mesinom, bez „ako i ali“. Imamo dogovor i za sledeću sezonu - izjavio je predsednik Milana, prenosi ANSA.

Republika

Foto: Starsport

Etore Mesina

Italijanski stručnjak se na konferenciji za medije posle utakmice sa Makabijem zahvalio predsedniku kluba na podršci.

- Ima sezona u kojima se dešavaju ovakve stvari, kao što se dešavalo i nama ranije, Makabiju, CSKA. Kod kuće još nismo pobedili, ljudi su tužni i ljuti. Ja to razumem. U ovom trenutku postoji i psihološki problem u Evroligi i ne možemo 40 minuta da radimo ono što radimo 20, 25 ili 30 - rekao je on.

- Razmišljao sam o tome pre mesec dana, i onda smo svi zajedno razgovarali. Bežanje sa broda nije najispravnija ili najdostojanstvenija stvar. Nema ni prostora, ni mogućnosti, ni volje za menjanje rostera. Naša dužnost je da unapredimo ovaj tim. Onda ćemo videti šta će biti - zaključio je Mesina.

"Manekeni" u četvrtak gostuju Crvenoj zvezdi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading