SJAJNI JOKIĆ NEDOVOLJAN ZA POBEDU DENVERA: Srbin blizu tripl-dabla u derbiju Zapada (VIDEO)

Autor:

Sport

05.12.2022

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola je upisao novi dabl-dabl.

SJAJNI JOKIĆ NEDOVOLJAN ZA POBEDU DENVERA: Srbin blizu tripl-dabla u derbiju Zapada (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić protiv Vilija Ernangomeza

Košarkaši Denver Nagetsa doživeli su drugi uzastopni poraz, posle neuspeha od Atlanta Hoksa, pošto su u gostima rezultatom 121:106 (27:31, 32:29, 28:21, 34:25) izgubili od Nju Orleans Pelikansa.

Kao i obično, najbolji u timu iz Kolorada bio je dvostruki uzastopni MVP NBA lige Nikola Jokić.

Srpski centar je upisao novi dabl-dabl učinak, pošto je meč završio sa 32 poena i 16 skokova. Da dođe do 80. tripl-dabla u karijeri falile su mu dve asistencije, jer je meč okončao sa njih osam. Uz to, "Džoker" je imao još dve ukradene lopte i jednu blokadu.

Osim Jokića, kod Nagetsa su raspoloženi za igru bili još Eron Gordon koji je imao 19 poena i Džamal Marej koji je ubacio jedan manje.

Na drugoj strani je Pelikanse do pobede predvodio Hoze Alvarado, koji je odigrao partiju karijere. Plejmejker Nju Orleansa je meč završio sa 38 poena. Njemu je najveću pomoć pružio Zajon Vilijamson koji je dodao 25.

Posle ove utakmice, Nagetsi imaju skor 14-9 i zauzimaju treću poziciju na Zapadu, dok su Pelikansi na 15-8 i drugom mestu iste konferencije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading