SNIMILI GA U KATARU: Jedan od najboljih igrača na Mundijalu pred transferom u Mančester junajted

Autor:

Sport

04.12.2022

23:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Crveni đavoli" dovode veliko pojačanje.

SNIMILI GA U KATARU: Jedan od najboljih igrača na Mundijalu pred transferom u Mančester junajted

Foto: AP/Tanjug

Old Traford

Čelnici Mančester junajteda zainteresovani su za fudbalera PSV-a i holandskog reprezentativca Kodija Gakpoa, koji je zablistao na Svetskom prvenstvu u Kataru, prenose britanski mediji.

Gakpo (23) je postigao tri gola za Holandiju na Mundijalu u Kataru. On se upisao u strelce na mečevima protiv Senegala, Ekvadora i Katara. Holandija je izborila plasman u četvrtfinale SP gde će igrati sa selekcijom Argentine.

Kodi Gakpo je ponikao u omladinskom timu PSV-a, a tokom letnjeg prelaznog roka imao je ponuda nekoliko velikih evropskih klubova.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kodi Gakpo

"San" tvrdi da Mančester junajted želi da angažuje holandskog fudbalera koji bi bio zamena za Kristijana Ronalda. Klub sa "Old traforda" traži klasičnog napadača, a Gakpou to odgovara, pošto ne želi da igra na poziciji krila.

PSV bi mogao da traži između 50 i 60 miliona evra za holandskog reprezentativca, koji ima ugovor sa klubom do juna 2026. godine.

Britanski mediji navode da menadžer Mančester junajteda Erik ten Hag i Gakpo imaju istog menadžera zbog čega bi dogovor mogao da bude postignut po završetku Mundijala u Kataru. On je ove sezone za PSV odigrao 24 utakmica i postigao je 13 golova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading