ŠTA SE PROMENILO OTKAD SAM JA DOŠAO? Ivanović iskren posle pobede Zvezde u Podgorici

Autor:

Sport

04.12.2022

19:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emotivno izlaganje iskusnog trenera.

ŠTA SE PROMENILO OTKAD SAM JA DOŠAO? Ivanović iskren posle pobede Zvezde u Podgorici

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde još ne znaju za poraz otkad ih je preuzeo Duško Ivanović, a sedmi uzastopni trijumf su ostvarili na gostovanju Studenstskom centru.

Crveno-beli su u podgoričkoj "Morači" slavili rezultatom 92:76, a iskusni strateg tima sa Malog Kalemegdana je posle meča izneo svoje utiske.

Izuzetno zahtevna utakmica je ostala iza nas. Znali smo to, jer je SC Derbi kvalitetna ekipa, koja se odlično snalazi u tranziciji, koja ima odlične šutere. Nedopustivo je bilo opuštanje tokom trećeg kvartala, ali smo na vreme uspeli da podignemo nivo igre i stignemo do pobede, jako bitne pobede, protiv odlične ekipe - rekao je Ivanović.

Republika

Foto: Starsport

Duško Ivanović

Dobio je potom crnogorski stručnjak pitanje šta se to promenilo otkad je on seo na klupu Crvene zvezde.

Šta se promenilo u ekipi kada sam ja došao? Ja se ne bih bavio niti precizno znam kakva je ekipa bila pre mog dolaska. Rekao sam momcima da verujem u njih, a od njih tražio da veruju u mene za sada sve ide po planu, idemo dalje.

Na kraju je Crnogorac objasnio kako se osećao prvi put u "Morači" posle dve decenije.

Dolazak u dvoranu "Morača" je bio zaista emotivan za mene. Poslednji puta sam vodio ekipu pre 20 godina protiv ekipe Budućnosti, sa ekipom Vitorije. Setio sam se i otvaranja dvorane i dolazak ekipe Vičite Stejt…. Mnogo, baš mnogo lepih emocija - podvukao je Ivanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading