MORAČA KAO PLITAK POTOK: Zvezda ZGAZILA Crnogorce usred Podgorice (VIDEO)

Autor:

Sport

04.12.2022

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubedljiv trijumf crveno-belih.

MORAČA KAO PLITAK POTOK: Zvezda ZGAZILA Crnogorce usred Podgorice (VIDEO)

Foto: Starsport

Nemanja Nedović

Košarkaši Crvene zvezde upisali su sedmu vezanu pobedu, pošto su u gostima savladali Studentski centar, u utakmici devetog kola AdmiralBet ABA lige.

Crveno-beli su do novog trijumfa došli rezultatom 92:76 (26:21, 23:18, 19:28, 24:9).

Na taj način je ekipa sa Malog Kalemegdana ostala neporažena otkad je umesto Vladimira Jovanovića na klupu seo Duško Ivanović.

Zvezda je odigrala odlično prvo poluvreme, tokom kog je konstantno održavala prednost. Najveća razlika u tokom prvih 20 minuta bila je 14 poena (47:33), ali se na kraju na odmor otišlo sa vođstvom crveno-belih od 49:39.

Treća deonica je u potpunosti pripala Podgoričanima, koji su postepeno istopili razliku i posle pola sata košarke su gubili samo pola koša (68:67).

Međutim, branilac titule regionalne lige je furiozno započeo poslednji kvartal, serijom 9:0, posle čega domaći nisu uspeli da se vrate u igru, pa je Zvezda rutinski privela meč kraju.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Nemanja Nedović sa 16 poena. Ben Bentil je dodao 14, Branko Lazić 13, a dvocifren je bio i Filip Petrušev sa deset.

Na drugoj strani je prednjačio Loren Džekson sa 15 koševa i osam asistencija. Njega je sa 14 poena pratio Flečer Megi, a Tomislav Ivišić je dodao 11.

Posle utakmice u "Morači", Crvena zvezda ima skor 7-1, dok je SC Derbi upisao peti poraz, uz četiri ostvarena trijumfa.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading