VELIKI MALER ZA ZVEZDU: Ivanović saopštio LOŠE VESTI posle pobede u "Večitom derbiju"!

Autor:

Sport

28.11.2022

23:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorac otkrio da njegov sunarodnik ima ozbiljniju povredu.

VELIKI MALER ZA ZVEZDU: Ivanović saopštio LOŠE VESTI posle pobede u "Večitom derbiju"!

Foto: Starsport

Trener Crvene zvezde Duško ivanović

Košarkaši Crvene zvezde ubedljivo su nadigrali Partizan u 8. kolu AdmiralBet ABA lige, a trener kluba sa Malog Kalemegdana Duško Ivanović istakao je da je prezadovoljan izdanjem svojih izabranika na prvom ovosezonskom "Večitom derbiju".

 

 

Crnogorski stručnjak se zahvalio "Delijama" na velikoj podršci i energiji koju im ulivaju, ali je izrazio žaljenje zbog povrede plejmejkera Nikole Ivanovića, koga čeka duža pauza.

- Mislim da je utakmica bila na veoma visokom nivou. Igrali smo protiv ekipe koja ima napadački talenat, a čim smo malo popustili u odbrani primili smo veliki broj koševa. Moja ekipa je pokazala karakter, ambijent je bio izvanredan. Ipak, nemojmo da idemo protiv sebe, samo to imam da kažem. Velika pobeda za nas - počeo je Ivanović, a potom je dodao da je atmosfera sjajna:

- Sve ste videli, imamo jedan odličan ambijent. Momci su spremni da rade, a kad dođu rezultati sve je lakše.

Bivši igrač Budućnosti se povredio krajem prve četvrtine, neposredno pre prekida u "Pioniru", a iskusni strateg je otkrio da če se crveno-beli suočiti sa velikim hendikepom tokom narednih 30 do 45 dana.

- Ivanovića čeka bolovanje od mesec, mesec i po dana, ima jedno slomljeno rebro, drugo mu je napuklo, ali vratiće se - objasnio je Ivanović.

Republika

Foto: Starsport

Maler za Zvezdu - Ivanović na dužem bolovanju

Podsećanja radi, Zvezda je nanela prvi poraz crno-belima na Jadranu, sada ima učinak od 6-1, dok je Partizan još uvek lider sa sedam pobeda i jednim neuspehom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading