PREKID U PIONIRU: Sudije se POVUKLE sa terena - PRAZNI se deo hale!

Autor:

Sport

28.11.2022

20:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Scene kakve nismo očekivale u beogradskoj hali "Aleksandar Nikolić".

PREKID U PIONIRU: Sudije se POVUKLE sa terena - PRAZNI se deo hale!

Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana igraju trenutno derbi 9. kola AdmiralBet ABA lige, a susret možete uživo pratiti u live blogu.

Meč između ljutih rivala je počeo večeras u Beogradu od 20 časova, ali je krajem prve četvrtine prekinut, pošto je sudijska trojka, koju čine Javor, Radojković i Mustapić, odlučila da napusti teren.

Foto: Starsport

Detalj sa velikog derbija

Nikola Ivanović je krenuo na prodor, pogodio je flouter, ali su sudije odlučile da dosude faul u napadu Zvezdinom plejmejkeru, koji se pritom i povredio u datoj situaciji. Odluka sudija se nije dopala navijačima domaće ekipe, koji su odlučili da na teren ubace tvrde predmete, što je bio signal sudijama da se povuku sa parketa.

Igrači su započeli sa zagrevanjem, ali su ipak odlučili da se povuku, pa se sada najveći deo košarkaša nalazi na klupi.

I dalje nije poznato kada će se meč nastaviti, ali deluje da će deo tribina biti ispražnjen, odnosno da će prvih nekoliko redova biti prazno. Kada se steknu uslovi za nastavak, Damir Javor će izvesti sudijsku trojku na teren i meč će biti nastavljen.

Ovo nije prvi put da će tribine na "Večitom derbiju" biti ispražnjene, pošto se slično desilo i u petoj utakmici velikog finala ABA lige prošle godine, kada su tribine bile ispražnjene. Ipak, to nije sprečilo Zvezdu da pred praznom halom dođe do pobede i osvoji titulu na Jadranu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading