OVO JE DEVOJKA KOJA SE TUKLA U VRANJU: Ove godine je doživela strašnu tragediju

Autor:

Hronika

28.11.2022

20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tuča dve devojke u centru Vranja od pre nekoliko dana uzbrurkala je strasti širom Srbije.

OVO JE DEVOJKA KOJA SE TUKLA U VRANJU: Ove godine je doživela strašnu tragediju

Foto: Printskrin/Instagram

Užasna scena viđena je u Karađorđevoj ulici - mlade žene su se valjale, davile i pesničile. Sukobile su se M.P. (23) i N.Z. Razlog okršaja nije poznat.

M.P. je ranije ove godine doživela veliku tragediju. Njen otac D.P. ubio je njenu majku S.P. On je u martu u alkoholisanom stanju nožem dugim 20 centimetra izbo svoju suprugu, koja je preminula od zadobijenih rana.

 

 

Kako su tada govorili njihovi poznanici, D.P. je moler, koji je godinama maltretirao svoju ženu i njihovu decu, dve ćerke i sina. Navodno, ženu je ubio nedugo po povratku iz Nemačke, gde je bio da radi, a odakle su ga oterali.

 

Inače, krvavom piru je prisustvovalo najmlađe dete, devojčica od 12 godina.

M.P. se nasred ulice tukla sa N.Z, koja je, kako saznajemo, studentkinja glume.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Sudija

29.11.2022 11:01

Svi sada imaju traume iz detinjstva !??? Sve cajke, striptizete , prostitutke s televizije koje vi zovete starlete, ......pa jel Srbija sado-mazo republika ? Jel ovo nov trend ? Sada svi imaju sudske olakšice zbog "trauma" !? Moreeeeee....... kako bih vam ja to sredio za 72h i 26minuta , počev od četiri telivizije sa nacionalnim frekfencijom !!!