ISPISAO ISTORIJU: Oboren REKORD star 56 godina!

Autor:

Sport

22.11.2022

08:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavlja da oduševljava sve navijače širom sveta.

ISPISAO ISTORIJU: Oboren REKORD star 56 godina!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić i Kevin Durent

Kevin Durent, košarkaš Bruklin Netsa, postavio je novi rekord u najjačoj ligi na svetu, ali je ovaj bio star čitavih 56 godina.

Bruklin Netsi ne igraju najbolje na startu sezone, zbog čega su posle nekoliko neuspeha smenili i Stiva Neša, ali je jedina svetla tačka u igri "mrežica" upravo Durent, koji gotovo da sam nosi igru ekipe Bruklina.

Durent je oborio rekord Bruklin Netsa po broju uzastopnih utakmica sa minimum 25 poena na startu sezone, pošto je na svih 17 utakmica u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu postigao minimum 25 poena. Prethodni, ali i jedini koji je to do sada uradio je Rik Beri, koji je to uradio u sezoni 1966/67.

Seriju je započeo na otvaranju sezone, kada je ubacio 32 poena u ubedljivom porazu od Nju Orleans Pelikansa, a poslednja takva partija je stigla u pobedi nad Memfis Grizlisima, kada je Durent postigao 26 poena.

Durent ove sezone prosečno beleži 30.4 poena, 6.6 skokova i 5.3 asistencije.

Karijeru je započeo 2007. godine u Sijetl Supersoniksima, a zatim je nastupao i za Oklahoma siti Tandere, Golden stejt Voriorse, sa kojima je osvojio svoje jedine dve titule, a trenutno je u Bruklinu, u koji je stigao 2019. godine.

Ukoliko već sada razmišljate o sastavljanju tiketa, AdmiralBet vam otkriva  svet najboljih kvota. Nova promocija AdmiralBet-a svim novim igračima obezbedila je sjajan bonus dobrodošlice u iznosu od 1000 dinara. Izbor je isključivo na vama - bez ikakvih uslova odigrajte tiket sa vašim omiljenim utakmicama i kombinacijama parova

Netsi sledeću utakmicu igraju sutra, a protivnik će im biti ekipa Filadelfija 76ersa, a meč će biti odigran u gradu "bratske ljubavi".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading