SALE PONOVO NA KLUPI NACIONALNOG TIMA: Oglasio se Đorđević - veliki profesionalni izazov, motiv do neba i najviši ciljevi!

Autor:

Sport

16.11.2022

13:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski stručnjak objasnio zbog čega je prihvatio poziv najmnogoljudnije zemlje sveta.

SALE PONOVO NA KLUPI NACIONALNOG TIMA: Oglasio se Đorđević - veliki profesionalni izazov, motiv do neba i najviši ciljevi!

Foto: Starsport

Srpski trener Aleksandar Ðorđević izjavio je da je veliki profesionalni izazov biti selektor košarkaške reprezentacije Kine.

Ðorđević je ranije danas imenovan za novog selektora Kine, a na ovom mestu trebalo bi da ima godišnju zaradu od milion dolara.

- Velika je čast postati selektor muške košarkaške reprezentacije Kine! Ovo je veliki profesionalni izazov, koji sam prihvatio sa mnogo entuzijazma koji je izjednačen sa odgovornošću koji ovaj posao nosi sa sobom. Puno rada je pred nama pošto želim da pokušam da postignem najviše moguće ciljeve - napisao je Ðorđević na svom Tviteru nalogu.

Republika

Foto: Starsport

Sale nacionale na novom zadatku


Kina je dva kola pre kraja kvalifikacija izborila plasman na Svetsko prvenstvo, koje će biti održano naredne godine u Japanu, Indoneziji i Filipinima.

Ðorđević je pre selekcije Kine trenirao Fenerbahče, Virtus, Bajern, Panatinaikos, Beneton, Armani i reprezentaciju Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading