TURČIN PROGOVORIO: Ataman OTKRIO ISTINU o skandalu sa Micićem! Srbi će POBESNETI!

Autor:

Sport

13.11.2022

14:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reči trenera Efesa i selektora Turske dodatno će sve iznervirati.

TURČIN PROGOVORIO: Ataman OTKRIO ISTINU o skandalu sa Micićem! Srbi će POBESNETI!

Foto: Starsport

Ergin Ataman

Košarkaška reprezentacija Srbije u ponedeljak od 20 časova bije veoma važnu bitku u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

"Orlovi" će dočekati Tursku, a pred ovaj meč bili smo svedoci pravog skandala.

Selektor Turske i trener Efesa, Ergin Atamanzabranio je Vasiliju Miciću da nastupi za Srbiju na predstojećem meču. Pešić neće imati Micića na raspolaganju u meču koji mora da dobije, a posle svega oglasio se i Ataman.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Ergin Ataman

 

On je pokušao da se izvuče, tvrdio je da je klub zabranio srpskom pleju da igra za nacionalni tim, a ne on lično, te je kao argument koristio situaciju sa Nikolom Kalinićem.

Kao klub smo od početka bili protiv Micićevog igranja za reprezentaciju. Ali kasnije, posle pritiska selekcije Srbije, kada je Mićić hteo da igra, nismo to dozvolili kao klub. Pre veoma važne utakmice koju ćemo igrati s Barselonom u četvrtak, želeli smo da radimo s punim sastavom, posebno u odsustvu Larkina. Kao što ni Barsa nije poslala još jednog srpskog igrača Kalinića. Ova odluka nije doneta pod uticajem nacionalnih osećanja, već u interesu Anadolu Efesa - rekao je Ataman za tursku televiziju NTV spor.

Ovo je veoma bitan meč za Srbiju koja bi u slučaju poraza Belgije od Grčke, pobedom nad Turskom napravila možda i presudan korak ka Mundobasketu, odnosno imala bi dva trijumfa više u odnosu na Belgijance i Turke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading