SKANDAL! Selektor ZABRANIO Miciću da igra za Srbiju - Kari, šta raditi sada?

Autor:

Sport

12.11.2022

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bruka i sramota, plej Orlova doživeo veliku nepravdu!

SKANDAL! Selektor ZABRANIO Miciću da igra za Srbiju - Kari, šta raditi sada?

Foto: Starsport

Selektor košarkaške reprezentacije Turske i trener Anadolu Efesa Ergin Ataman oglušio se o dogovor i zabranio Vasiliju Miciću da igra protiv Turaka u ponedeljak u kvalifikacijama za Mundobasket - saznaje "Mozzartsport".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Ergin Ataman

Ataman je prvo dao dozvolu Miciću da se stavi na raspolaganje Srbiji za duel sa Turskom, međutim, od tog dogovora neće biti ništa! Sada je sve na selektoru Svetislavu Pešiću koji će morati da na osmisli način - kako nadomestiti izostanak prvog pleja reprezentacije.

Kao što je prethodno dogovoreno, Marko Gudurić i Vladimir Lučić stigli su već u Beograd, dok je Micić takođe trebalo da stigne iz Istanbula u petak, ali se to ipak nije dogodilo. Meč sa Turskom igramo u ponedeljak od 20 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Ukoliko već sada razmišljate o sastavljanju tiketa, AdmiralBet vam otkriva  svet najboljih kvota. Nova promocija AdmiralBet-a svim novim igračima obezbedila je sjajan bonus dobrodošlice u iznosu od 1000 dinara. Izbor je isključivo na vama - bez ikakvih uslova odigrajte tiket sa vašim omiljenim utakmicama i kombinacijama parova. 

Ultimativna sramota Ergina Atamana, jadno i nisko!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading