REALNOST ILI POTCENJIVANJE? Velika Britanija NEMA ŠANSE protiv Srbije!

Autor:

Sport

11.11.2022

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opuštanja ne sme da bude.

REALNOST ILI POTCENJIVANJE? Velika Britanija NEMA ŠANSE protiv Srbije!

Foto: Starsport

Košarkaška reprezentacija Srbije

Košarkaška reprezentacija Srbije gostuje Velikoj Britaniji u veoma bitnom meču u okviru kvalifikacija za Mundobasket.

Utakmica će se odigrati u petak od 20 časova u Njukaslu, a "Orlovima" je pobeda preko potrebna kako bi imali šanse za plasman na smotru najboljih selekcija planete.

Poznato je i na kojih 12 košarkaša Svetislav Pešić može da računa na ovoj utakmici na kojoj će kapiten biti Marko Jagodić-Kuridža, a kladionice su dale svoju prognozu meča. I ona kaže - "Orlovi" će skoro sigurno savladati Veliku Britaniju!

Naime, kvota na trijumf Srbije iznosi 1,05 dok je kvota na pobedu domaćina 7,50. 

Dakle, sve osim pobede čete Svetislava Pešića bilo bi prvoklasno iznenađenje i pored toga što je Srbija oslabljena na ovoj utakmici.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Svetislav Pešić

 

Što se tiče situacije u grupi u kojoj su Srbija i Velika Britanija, na čelu je Letonija sa skorom od pet pobeda i jednog poraza, a prati je Grčka sa četiri trijumfa i dva neuspeha.

Srbija i Belgija imaju po tri pobede i poraza, Turci su na skoru od dva trijumfa i četiri neuspeha, dok Velika Britanija ima tek jednu pobedu i pet poraza.

Posle meča protiv Velike Britanije Srbiju čeka i duel protiv Turske, 14. novembra u Beogradu. "Orlovi" moraju da ostvare sve pobede do kraja kvalifikacija kako bi imali šanse da se nađu na Svetskom prvenstvu. U poslednjem ciklusu "Orlovi" će igrati protiv Britanaca kući i Grčke u gostima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading