ORLOVI IGRAJU KLJUČNU UTAKMICU: Veliki problem za navijače Srbije pred meč sa Velikom Britanijom!

Autor:

Sport

11.11.2022

07:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kvalifikacije za Svetsko prvenstvo u košarci se bliže kraju.

ORLOVI IGRAJU KLJUČNU UTAKMICU: Veliki problem za navijače Srbije pred meč sa Velikom Britanijom!

Foto: Starsport

Svetislav Pešić

Do kraja kvalifikacije je ostalo samo četiri utakmice, pa je jasno da je svaka pobeda izuzetno važna, pogotovo za Srbiju koja i dalje nije ni blizu obezbeđivanja vize za Svetsko prvenstvo.

Srbija trenutno ima skor od po tri pobede i tri poraza, pa joj za plasman dalje trebaju makar tri, ako ne i sve četiri pobede u preostalim duelima. Prvi na programu je duel sa Velikom Britanijom.

Foto: Starsport

Gudurić će za Srbiju igrati tek protiv Turske

U Njukaslu se večeras od 20 časova igra meč sedmog kola kvalifikativne grupe, a Srbija će probati da u Britaniji stigne do preko potrebne pobede. Ono što našim momcima ne ide u prilog je što selektor Pešić neće moći da računa na ogroman broj igrača koji igraju u Evroligi, pa će utakmicu probati da iznesu uglavnom mlađi i neiskusniji igrači. Sa druge strane, u pitanju je ekipa koja je dugo na okupu, a moći će i da računa na gotovo sve igrače, jer se Velika Britanija ne može pohvaliti svojim košarkašima u Evroligi.

Pred meč je stiglo još jedno negativno iznenađenje za navijače u Srbiji. Naime, utakmica Velike Britanije i naših "orlova" se ne nalazi u programskoj šemi RTS-a, pa deluje da će utakmica moći da se prati samo na kanalu "Sport kluba", koji nema veliki broj ljudi u zemlji.

Bilo kako bilo, naši momci večeras moraju da pronađu način da se iz Njukasla vrate sa dva boda, a da onda tu pobedu potvrde i na meču sa Turskom u Beogradu.

Meč između Velike Britanije i Srbije počinje u 20 časova.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Mateja

11.11.2022 08:22

Sram vas bilo.Zasto placamo pretplatu a da ne mozemo da gledamo utakmice naseg nacionalnog tima.