BRITANAC ŽESTOKO ODGOVORIO PEŠIĆU: On može da se oseća kako želi!

Autor:

Sport

26.10.2022

14:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Debituje protiv Srbije.

BRITANAC ŽESTOKO ODGOVORIO PEŠIĆU: On može da se oseća kako želi!

Foto: Starsport

Selektor Srbije Svetislav Pešić

Novi selektor Velike Britanije Mark Sutel oglasio se pred duele sa Srbijom i Letonijom u okviru kvalifikacija za Mundobasket.

Sutel je preuzeo klupu Britanaca od Nejtana Renkinga, koji je morao da se povuče zbog obaveza u Klivlend Kavalirsima.

Sutel, koji je inače i trener Njukasla, se raduje duelima sa Srbijom i Letonijom.

- Pred nama je ogroman zadatak protiv dva košarkaška giganta, ali zbog takvih utakmica radimo i videli smo mnogo pozitivnih stvari u poslednjem meču protiv Letonije. Dobro smo se držali plana i programa i odbrane i moramo da ponovimo te stvari kako bismo došli do željenog uspeha - rekao je Stutel.

Republika

Foto: Starsport

Svetislav Pešić

Selektor Veliek Britanije se potom osvrnuo i na komentare Svetislava Pešića, koji je rekao da Srbija neće biti veliki favorit protiv generalno gledano slabijeg rivala.

- Svaki trener ima jedinstven pogled na svoju situaciju u određenom trenutku, ali nisam siguran koliko ljudi u međunarodnoj košarci bi se saglasili da smo mi favoriti protiv Srbije, imali oni svoje NBA igrače ili ne - rekao je on i dodao:

- Što se tiče (Pešićevih) komentara, on može da se oseća kako god želi, a mi ćemo se pripremiti uz mentalitet usmeren na nas. Radićemo prave stvari i pokušati da ispoljimo britanski stil košarke, te da uradimo sve što je u našoj mogućnosti kako bi bili uspešni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading