SEKU ALEKSIĆ ZVEKNU MIKROFON PO LICU: Pevačica doživela peh na nastupu, pojavio se snimak!

Autor:

Zabava

13.11.2022

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Seka Aleksić je razgovarala s jednim od kolega iz benda, ne obraćajući pažnju na mikrofon koji je slučajno zakačila rukom, a nakon peha počela je da se smeje i šali na svoj račun.

SEKU ALEKSIĆ ZVEKNU MIKROFON PO LICU: Pevačica doživela peh na nastupu, pojavio se snimak!

Foto: Instagram.com printscreen

Pevačica Seka Aleksić imala je nedavno peh na nastupu kada ju je mikrofon udario u oko dok je pokušavala da skine rukavice. Ona ja razgovarala s jednim od kolega iz benda, ne obraćajući pažnju na mikrofon koji je slučajno zakačila rukom, a nakon peha počela je da se smeje i šali na svoj račun.


- Evo, draga publiko, ovakve stvari se dese kad pokušavam da ispadnem dama! Džaba se trudim, očigledno me neće - rekla je Seka, a pola diskoteke je prasnulo u smeh.

Klip je postao hit na društvenim mrežama, a pevačica se nije libila da ga podeli i na svojim profilima.

Foto: Instagram printsceen

Seka Aleksić

Inače, poznato je da se folkerka ne libi da uradi nesvakidašnje stvari na javnim mestima, pa tako slobodno jede ajvar na aerodromu, ali i da peca u štiklama, što je i prokomentarisala bez problema.

Foto: Instagram printsceen

Seka Aleksić peh na nastupu

- Ja sam žena iz naroda i sasvim obična osoba kad nisam na sceni i kad sam kod kuće. Ne mislim da sam uradila ništa neobično, ljudima je interesantno jer ne očekuju da tako nešto uradi osoba koja je javna ličnost. Većina mojih koleginica možda i ne bi sebi dozvolilo da jede ajvar na aerodromu, ali stvarno nemam tu vrstu kompleksa. Ja sam kao sav normalan svet, šta više, volim da razbijam razne tabue, da ulazim u polemike sa pratiocima i čujem različita mišljenja - ispričala je jednom prilikom pevačica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading