USKORO I ZVANIČNO! Legenda na klupi Crvene zvezde, Jovanoviću OTKAZ!

Autor:

Sport

12.11.2022

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski stručnjak se kratko zadržao na klupi srpskog i regionalnog šampiona.

USKORO I ZVANIČNO! Legenda na klupi Crvene zvezde, Jovanoviću OTKAZ!

Foto: Starsport

Srpski košarkaški stručnjak Vlada Jovanović, nakon svega nekoliko meseci provedenih na klupi Crvene zvezde, napustio je Mali Kalemegdan.

Na njegovo mesto stiže legendarni Duško Ivanović koji će sa Zvezdom potpisati ugovor do 2024. godine, preneo je "Mozzartsport", a uskoro se očekuje i potvrda iz tabora crveno-belih.

Iskusni stručnjak je poslednji angažman imao u Baskoniji, na čijoj klupi je sedeo u tri navrata i beležio najbolje rezultate u trenerskoj karijeri. Crveno-bele preuzima godinu dana od rastanka sa timom iz Vitorije.

Republika

Foto: Starsport

Duško Ivanović

Nekadašnji as Jugoplastike, sa kojom je osvojio i dve evropske krune kao igrač, trenersku karijeru počeo je 1993. godine u švajcarskom Friburgu, gde je i okončao igračku. Radio je još u Limožu, Barseloni, Panatinaikosu, Himkiju i Bešiktašu, ali je daleko najviše uspeha imao sa sastavom iz Vitorije sa kojim je osvojio tri titule u Španiji (2002, 2010, 2020).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading