Bez PANIKE, molim!

Autor:

Sport

09.11.2022

17:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kratko i jasno!

Bez PANIKE, molim!

Foto: Starsport

Nemanja Nedović

Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Nedović kaže da ne treba paničiti posle prvog poraza u ABA ligi.

Srpski i regionalni šampion je u ponedeljak neočekivano poražen u Beogradu od Zadra (98:96).

Republika

Foto: Starsport

Nemanja Nedović

 

- Svesni smo greške i poraza od Zadra, popričali smo između nas i idemo dalje. Očekujem reakciju protiv Fenerbahčea, ekipe koja igra najbolju košarku na početku sezone. Ne ide nam na ruku raspored od početka lige, ali šta je tu, nema plakanja idemo tamo da se borimo za što bolji rezultat. Jedna pobeda na strani bi nam značila na strani protiv ovakvog protivnika, ali to ne sme da bude opterećenje, moramo da ispravimo greške koje smo pravili u prethodnom periodu, tu ne mislim samo na Zadar ta utakmica je samo bila kulminacija svega toga, idemo da odigramo dobru utakmicu, da ostanemo da se držimo zajedno i samo pozitivno razmišljamo jer to je jedini izlaz iz ovoga - rekao je Nedović i dodao:

- Ne treba paničiti i menjati stvari drastično. Treba se pridržavati stvari i principa koje imamo od početka sezone. Dobro smo se spremili, fokus igrača je na većem nivou zbog kiksa. Čim stignemo u Istanbul imaćemo sastanak, kako bi se pripremili što bolje - istakao je Nedović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading