MLAKO I LENJO! Obradović u dve rečenice opisao razlog Partizanovog poraza od Olimpijakosa!

Autor:

Sport

10.11.2022

21:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se Žoc posle "debakla" u drugom poluvremenu protiv grčkog velikana.

MLAKO I LENJO! Obradović u dve rečenice opisao razlog Partizanovog poraza od Olimpijakosa!

Foto: Starsport

Trener Partizana Željko Obradović

Košarkaši Partizana doživeli su ubedljiv poraz u Atini od Olimpijakosa (87:56), a trener crno-belih Željko Obradović bio je kratak prilikom analize utakmice.

Po rečima trofejnog stručnjaka, njegovi igrači se "nisu pojavili" u dvorani "Mira i prijateljstva", iako su držali rezultatski egal tokom 28-29 minuta susreta.

- Nismo došli da igramo utakmicu, jako lenjo smo je počeli. Kada se ona lomila doneli smo loše odluke u napadu, čestitam Olimpijakosu na zasluženom trijumfu - poručio je Obradović iz dvorane "Mira i prijateljstva".

 

 

Valja podvući da je "Parni valjak" u glavnom gradu Grčke igrao sa samo devet igrača u rotaciji, uključujući i Glasa i Jovanovića koji nisu igrali u elitnom takmičenju ove sezone.

U takvim okolnostima pobeda u Atini nije bila realna, a Partizan će priliku za nove evroligaške bodove potražiti narednog petka u "Štark areni" protiv Makabija.

Crno-beli sada imaju učinak 3-4 u Evroligi, dok je Olimpijakos upisao peti trijumf, uz dva neuspeha. Poput Partizana izgubila je i Crvena zvezda, i to od Fenerbahčea u Istanbulu, a izveštaj tog meča možete pročitati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading