URNEBESNO: NBA zvezda napravila NAJSMEŠNIJI potez godine! (VIDEO)

Autor:

Sport

10.11.2022

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobili smo ranog kandidata za nagradu za najveći i najsmešniji gaf sezone.

URNEBESNO: NBA zvezda napravila NAJSMEŠNIJI potez godine! (VIDEO)

Foto: Twitter/PrintScreen/JomboyMedia

Dianđelo Rasel

Dianđelo Rasel će dugo pamtiti sinoćnju utakmicu u NBA ligi, u kom su njegovi Minesota Timbervulvsi poraženi na svom terenu od Finiks Sansa sa 129:117.

Finiks je do pobede predvodio maestralni Devin Buker sa 32 poena, uz deset asistencija, a pratio ga je Majls Bridžis, koji je dodao poen manje.

Sa druge strane, Gober je imao 25 poena uz 11 skokova, MekDenijels je ubacio 24, a Dianđelo Rasel 20, uz šest asistencija. Upravo je Rasel izveo najsmešniji potez utakmice.

Sredinom druge četvrtine, pri vođstvu Finiksa od devet razlike, bek Minesote je trebao da se vrati u igru. Jedan igrač je izašao, ali je Rasel zaboravio da uđe, pa je ostavio svoje saigrače da igraju odbranu četiri na pet. 

Njima nije bilo jasno šta se dešava i kako je neki igrač Finiksa uvek sam, a čak su i uspeli da prežive prvi otvoreni šut. Ipak, usledio je skok u napadu i nova šutnuta trojka, koja je ovog puta prošla kroz obruč, baš u trenutku u kom je Rasel shvatio šta se dešava i da treba da uđe na teren.

Ovim potezom je bek Minesote sebi "zacementirao" mesto u popularnoj emisiji "Shaqtin a fool", koja na nedeljnom nivou prikazuje najsmešnije situacije iz prethodne sedmice.

Finiks je ovom pobedom stigao do skora od osam pobeda i tri poraza u jedanaest odigranih mečeva, dok Minesota ima meč više, ali i čak tri pobede manje od njihovog noćašnjeg rivala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading