PLAĆA CEH LOŠIH REZULTATA: Proslavljeni trener pred OTKAZOM!

Autor:

Sport

06.11.2022

23:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loš start sezone vrlo lako može da mu dođe glave.

PLAĆA CEH LOŠIH REZULTATA: Proslavljeni trener pred OTKAZOM!

Foto: Starsport

Jurica Golemac, trener Cedevite Olimpije, nalazi se na izlaznim vratima kluba iz Ljubljane.

Košarkaši Olimpije su dobro ušli u sezonu, pošto su zabeležili tri vezane pobede, ali od tog trenutka kreće veliki pad u igri, pa su Ljubljančani doživeli šest poraza u poslednjih sedam odigranih utakmica.

Bolji od njih su u Evrokupu, gde su i dalje jedina ekipa bez trijumfa u grupi A, bili košarkaši Bursaspora, Kluž-Napoke, Huventuda i Venecije, dok su porazi na Jadranu stigli od košarkaša Budućnosti, kao i od FMP-a iz Železnika. Jedinu pobedu u ovoj seriji poraza su nappravili na svom terenu, kada su u okviru Aba lige savladali MZT iz Skoplja.

Foto: Starsport

Jurica Golemac je dve godine na klupi Cedevite

Ceh će, zbog jako loših rezultata, platiti Jurica Golemac, koji je u Cedevita-Olimpiju stigao 2020. godine posle vrlo uspešne epizode sa ekipom Primorske, sa kojom je bio pravi hit u toj sezoni najjačeg košarkaškog takmičenja na Jadranu.

Ukoliko dođe do smene, najveće šanse da preuzme ekipu iz Ljubljane ima Neven Spahija, koji je poslednju epizodu u trenerskom poslu imao na klupi Baskonije, a pre toga je vodio veliki broj klubova u Evropi.

Golemac je u svojoj trenerskoj karijeri dva puta osvajao prvenstvo Slovenije, a ima i tri Kupa i Superkupa u istoj zemlji. Uspešan je Golemac bio i kao igrač, pošto je 2002. godine osvojio Aba ligu sa ekipom Olimpije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading