ŽOCU SE NIJE PRIČALO POSLE MEGE: Obradović održao najkraću konferenciju za medije uz VAŽNU PORUKU "Grobarima"!

Autor:

Sport

30.10.2022

22:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se trener crno-belih posle petog slavlja na Jadranu.

ŽOCU SE NIJE PRIČALO POSLE MEGE: Obradović održao najkraću konferenciju za medije uz VAŽNU PORUKU "Grobarima"!

Foto: Starsport

Trener Partizana Željko Obradović

Partizan je zabeležio svoju petu abaligašku "recku", trijumfom nad Megom u "Štark areni" rezultatom 86:76, a posle meča trener crno-belih Željko Obradović održao je izuzetno kratku konferenciju za medije.

Žoc se zahvalio "Grobarima" koji su došli da bodre svoje miljenika u našu najveću dvoranu, a podvukao je važnost činjenice da je raspodelio minute, kako bi ekipa ostala sveža za naredne izazove.

Čestitke igračima na pobedi. Tipična utakmica, hvala ljudima koji su došli da nas gledaju, protiv tima mladog koja igra sa najvećim mogućim ambicijama protiv nas. Pokušavali su da se vrate i kada smo imali najveću moguću razliku i u nekim trenucima su u tome uspevali. Probao sam i uspeo da rasporedim minutažu i mislim da je to najvažnije. Svežina za duele koji su ispred nas - naveo je trofejni Čačanin.

Marko Barać, trener Mege, odao je priznanje svojim momcima na borbenosti i pristupu protiv renomiranog rivala.

Republika

Foto: Starsport

Mega pokazala zube u "Štark areni" - Barać zadovoljan borbenošću svojih pulena

Pre svega ću se potruditi da budem kratak, malo je već kasno. Čestitke Partizanu na zasluženoj pobedi, pokazali smo reakciju u smislu čvrstine i svega onoga što nije valjalo u poslednjem kolu i time mogu da budem zadovoljan. Odlučila je razlika napravljena na kraju druge četvrtine gde smo se zadovoljili šutevima kada smo imali otvorene situacije i otvoren reket. Na to se nadovezalo nekoliko skokova u napadu i odbrana jedan na jedan nedovoljno čvrstih, što je domaćin znalački iskoristilo. Sredinom četvrte četvrtine smo imali dobre odbrane, neke kontre sa nedovoljno odlučnosti da se utakmica uvede u sam egal. Prvo mogu da primetim da je protiv ekipe koja je objektivno kvalitetnija jako teško igrati egal kada se ništa ne ubaci. Bilo je određenih otvorenih pokušaja koje ovi momci ubacuju, ali i pored toga mogu da budem donekle da budem zadovoljan reakcijom. Partizan je fenomenalan tim, ima toliko prednosti u odnosu na nas da je teško pripremiti tu utakmicu, ali čini mi se da su moji momci bili koncentrisani - izjavio je strateg trenutno poslednjeplasiranog tima na tabeli regionalnog takmičenja.

Partizan će naredni duel odigrati u četvrtak, kada ga čeka gostovanje Panatinaikosu u Atini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading