PEŠIĆ U PROBLEMU: Povreda koja menja sve planove!

Autor:

Sport

27.10.2022

13:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor srpske košarkaške reprezentacija naišao je na veliki problem pred nastavak kvalifikacija za Mundobasket.

PEŠIĆ U PROBLEMU: Povreda koja menja sve planove!

Foto: Starsport

Svetislav Pešić

Očekivalo se da će Mario Nakić biti jedan od tajnih aduta selektora Svetislava Pešića u predstojećim mečevima kvalifikacija za Mondobasket protiv Turske i Velike Britanije, ali na žalost povreda je to sprečila.

Kako prenosi "Mozzartsport" nekadašnji košarkaš madridskog Reala koji je ovog leta pojačao ekipu Igokee doživeo je povredu prednjih ukrštenih ligamenata kolena i očekuje ga višemesečna pauza.

Košarkaš koji je u dosadašnjem toku regionalne AdmiralBet ABA lige prosečno beležio 14,7 poena, 8,7 skokova i 2,3 asistencije povredio se tokom susreta FIBA Lige šampiona protiv češkog Nimburka.

Foto: Starsport

Mario Nakić

 

Da podsetimo, srpska košarkaška reprezentacija trenutno se u drugoj fazi kvalifikacija za Mondobasket nalazi u "grupi 1" i četiri kola pre kraja kvalifikacionog ciklusa ima skor od tri pobede i isto toliko poraza. "Orlove" 11. novembra očekuje gostovanje selekciji Velike Britanije, a tri dana kasnije sledi i verovatno odlučujući meč protiv Turkse u Istanbulu.

Dve poslednje utakmice u kvalifikacijama Srbija će odigrati u februaru 2023. godine kada će prvo gostovati u Atini, a zatim i dočekati u Beogradu selekciju Velike Britanije.

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading