MENADŽER ARGENTINCA OTKRIO SVE DETALJE POTPISA: Kampaco i Partizan su ponovo UDARNA VEST!

Autor:

Sport

25.10.2022

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saga je gotova, sada je sve jasno.

MENADŽER ARGENTINCA OTKRIO SVE DETALJE POTPISA: Kampaco i Partizan su ponovo UDARNA VEST!

Foto: Starsport

David Karo, agent Fakunda Kampaca, otkrio je da je Argentinac imao izričitu želju da ponovo zaigra u NBA, dok je Evroliga za njega predstavljala "plan B".

Real Madrid polaže evropska prava na omalenog "Gaučosa", čiji menadžer je demantovao interesovanje Partizana, pa je na taj način potvrdio reči trenera crno-belih Željka Obradovića.

- Faku nam je rekao kako su mu prve tri opcije ostanak u NBA ligi, dok je treća povratak u Evropu, bio to Real Madrid ili neki drugi klub. Evroliga nam je bila plan B. Kampaco je želeo da igra u NBA ligi. U Evropi Real Madrid je imao pravo da izjednači bilo čiju ponudu. Zbog problema sa budžetima u Evroligi, vi možete da razgovarate sa pet timova i vi znate koji timovi su u pitanju - rekao je Karo za Basket plus, a potom je dodao:

Posle toga, sva nagađanja i priče su sulude. Uz dužno poštovanje, da se priča o Partizanu nema smisla. Nismo ih kontaktirali niti su nas kontaktirali - zaključio je Kampacov agent.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kampaco želeo samo NBA

Argentinac koji je sa svojom reprezentacijom osvojio srebro na prethodnom Mundobasketu u Kini potpisao je za Dalas, biće saigrač Slovencu Luki Dončiću, dok je minulu sezonu igrao za Denver sa MVP igračem NBA, Nikolom Jokićem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading