CRNO VEČE KEVINA PANTERA: Kapiten Partizana izjednačio negativan rekord star osam godina!

Autor:

Sport

25.10.2022

05:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ima li razloga za brigu?

CRNO VEČE KEVINA PANTERA: Kapiten Partizana izjednačio negativan rekord star osam godina!

Foto: Starsport

Kevin Panter

Košarkaši Partizana pregazili su Mornar u Baru rezultatom 83:62, ali nije baš sve bilo idealno u igri crno-belih.

Crna tačka ove pobede definitivno je kapiten, Kevin Panter, koji je meč završio bez poena, uz šut iz igre 0/10. Panter je za dva poena šutirao 0/4, a dodao je još šest promašaja van linije za tri poena i to sve za 12 minuta i 45 sekundi koliko je bio na terenu. 

Totalno je bio kapiten crno-belih van ritma, imao je i jednu izgubljenu grešku, nije upisao niti jedan skok ili asistenciju, pa je susret završio sa negativnim indeksom korisnosti - minus 11. Na ovaj način, Kevin Panter uspeo je da izjednači jedan crni rekord Partizana.

O čemu se zapravo radi?

Osmog novembra 2014. godine, Slovenac Edo Murić je protiv MZT-a takođe imao učinak od deset promašaja iz igre. Na izjednačenje ovog negativnog rekorda čekalo se skoro osam godina, a retko ko je mogao da očekuje da će se to desiti baš Kevinu Panteru.

Ipak, ovo nije najslabiji učinak u regionalnom takmičenju već taj rekord drži Todor Gečevski, koji je 28. oktobra davne 2006. godine šutirao 0/13 iz igre dok je nastupao za Zadar.

Željko Obradović je posle meča stao u zaštitu svog kapitena:

Najmanji problem je Panter, jer je svaki šut koji je uzeo bio rezonski. Nemam dilemu da će ući u željeni ritam - rekao je Obradović posle meča.

Republika

Foto: Starsport

Željko Obradović i Kevin Panter

 

Partizan će naredni meč igrati u okviru Evrolige i to protiv Žalgirisa (četvrtak 20.30).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading