BRUTALNA TUČA U VRBASU: Sevale pesnice, utrčali svi košarkaši, nije se znalo ko koga udara! (VIDEO)

Autor:

Sport

22.10.2022

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemile scene na meču niže srpske košarkaške lige.

BRUTALNA TUČA U VRBASU: Sevale pesnice, utrčali svi košarkaši, nije se znalo ko koga udara! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Youtube/DIGITAL Score

Tuča na košarkaškom terenu

Košarkaška utakmica Prve regionalne lige u grupi sever između Vrbasa i Slovena pretvorila se u opštu tuču.

Posle jednog, naizgled bezazlenog, duela teren se pretvorio u ring, pa su inicijatori, Nikola Ćurčić i Nemanja Marinković razmenili par udaraca i pokrenuli ludnicu.

Ćurčić je prvi udario Marinkovića, ovaj mu nije ostao dužan, utrčali su svi igrači, ali ne da razdvoje već - da biju! U opštoj ludnici se nije znalo ko koga udara, a sve se desilo u samom finišu meča.

Pomenutu situaciju možete videti na 1.38.25 od početka sledećeg video snimka:

Igrači su se posle toga smirili, a neki od njih su se potom i pozdravili. Meč je završen rezultatom 68:64 za Sloven koji je pobedio na gostovanju.

Kada je u pitanju Prva regionalna liga, tačnije ova grupa, sever, Sloven se trenutno nalazi na drugom mestu, odmah iza Radničkog iz Kovina, a oba tima imaju skor od po tri pobede i jednog poraza.

Sloven je, sa druge strane, četvrti sa skorom 2-2, a između Slovena i Vrbasa nalaze se košarkaši Proleter-Naftagasa koji trenutno nema poraz, ali je odigrao samo tri meča. Na petom mestu nalazi se Topola iz Bačke Topole sa skorom od dve pobede i jednog poraza, zatim Dunav 2014 iz Apatina koji ima jednu pobedu i tri poraza, dok Srem iz Sremske Mitrovice i Stara Pazova nemaju trijumf.

Da li će se vinovnici incidenta kazniti ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading