SKANDAL U SOLT LEJK SITIJU: Ne znaju kako im se preziva dvostruki uzastopni MVP - pomešali košarku i tenis!

Autor:

Sport

20.10.2022

06:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Start nove sezone za košarkaše Denvera nije bio uspešan.

SKANDAL U SOLT LEJK SITIJU: Ne znaju kako im se preziva dvostruki uzastopni MVP - pomešali košarku i tenis!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

Košarkaši Denvera u premijernom susretu nove sezone poraženi su od ekipe Jute rezultatom 123:102, ali su mnogi ljubitelji najjače košarkaške lige na svetu ostali zatečeni pred sam početak susreta, tj. u momentu kada je oficijelni spiker u "Vivint Smart Home Areni" najavljivao sastave ekipa.

Naime, on je tokom predstavljanja košarkaša iz Kolorada najboljeg srpskog igrača najavio kao Nikola Joković ostavivši sve prisutne u hali u šoku.

 

 

Navedeni gaf odmah je naišao na osudu novinara iz Kolorada koji nisu propustili priliku da spikera u dvorani u Solt Lejk Sitiju izlože podsmesima.

 

 

Ostalo je veliko pitanje kako je moguće da ofocijelni spiker u dvorani ne zna prezime nekog košarkaša posebno ukoliko se radi o dvostrukom uzastopnom MVP-ju najjače košarkaške lige na svetu, a možda je spiker samo veliki ljubitelj i tenisa i Novaka Đokovića pa je usled navedenog došlo do greške. Od Jokića i Đokovića, nastade Joković!

Kao što je već rečeno ekipa Denvera je poražena na startu sezone od ekipe Jute rezultatom 123:102, a Nikola Jokić je ostvario učinak od 27 poena, četiri skoka i šest asistencija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading