ŠOK NA MALOM KALEMEGDANU: Dejan Radonjić krade Zvezdi još jednog igrača?

Autor:

Sport

16.10.2022

14:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što im je "uzeo" Nejta Voltersa, Radonjić je blizu da Zvezdi otme još jednog igrača.

ŠOK NA MALOM KALEMEGDANU: Dejan Radonjić krade Zvezdi još jednog igrača?

Foto: Starsport

Dejan Radonjić

U pitanju je Dvejn Bejkon, američki košarkaš koji je prošle sezone nastupao za ekipu Monaka.

Bejkon je posle prethodne sezone odlučio da se oproba u NBA ligi, gde je bio na trening kampu Los Anđeles Lejkersa. Ipak, bivši košarkaš Orlanda nije prošao poslednju "seču", pa je po svemu sudeći ostao bez angažmama u najjačoj ligi na svetu. Zbog toga ćemo ga verovatno gledati ponovo u Evroligi.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Bejkon u dresu Orlanda

Bejkon je bio velika želja Crvene zvezde početkom prelaznog roka, a takođe su se ideje o dovođenju Bejkona ponovo javile kada je Amerikanac napustio NBA kamp. Ali, velika želja navijača Zvezde neće biti uslišena, jer je Bejkon vrlo blizu dresa Panatinaikosa.

- Grčka je sjajna, želim da dođem u Panatinaikos. Ne poznajem dobro tim, ali znam da igra moj čovek Pariz Li. Sjajan je plejmejker i mislim da će im doneti dosta pobeda - izjavio je Bejkon za grčki "Ertsports.gr".

Ukoliko ostane bez Bejkona, Zvezda će morati ponovo da pogleda tržište slobodnih igrača ili da se uzda u ono što već ima. Podsetimo, crveno-bele je pre samo nekoliko dana pojačao Luka Vildoza, bivši plej Baskonije.

Crvena zvezda i PAO su u četvrtak odigrali meč u okviru 2. kola Evrolige, a Dejan Radonjić je odneo pobedu iz "Pionira" na vrlo emotivnom povratku u Beograd. Tim trijumfom je Panata stigla do prve pobede, dok je Zvezda i dalje bez trijumfa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading