Aleksej Nikolić POTPISAO!

Autor:

Sport

15.10.2022

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slovenački reprezentativac je pronašao svoj novi klub.

Aleksej Nikolić POTPISAO!

Foto: Starsport

Bivši košarkaš Partizana će u narednoj sezoni nositi dres ekipe Dinama iz Sasarija. Slovenac je već jednom igrao na tlu Italije, kada je kao pozajmljeni igrač Partizana igrao za Trevizo.

Sve se veoma brzo završilo, bilo su to luda 24 časa. Poziv je bio neočekivan, ali profesionalci smo i moramo da budemo spremni. Dolazim sa velikom energijom, nema šta da se razmišlja. Opušten sam i srećan što sam ovde. Učiniću sve da što pre pomognem ekipi na takmičarskom planu - izjavio je Nikolić po potpisivanju ugovora.

Republika

Foto: Starsport

Nikolić u duelu sa Nikolom Jokićem

Slovenački reprezentativac je karijeru počeo u Sparsima iz Sarajeva, da bi potom prešao u Bamberg. Posle tri sezone u Nemačkoj je stigao u Partizan, u kom je ostao sve do 2021. godine, a u tom periodu je i bio pozajmljen Trevizu. Prošle sezone je nastupa za francuski Gravlen i španski San Pablo Burgos, sa kojim je ispao iz Endesa lige.

Nikolić je takođe bio član reprezentacije Slovenije na ovogodišnjem Eurobasketu, kada su Slovenci doživeli šokantan poraz u četvrtfinalu od reprezentacije Poljske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading