ŠANSA ZA ZVEZDU: Holinsu preti otkaz u Makabiju!

Autor:

Sport

10.10.2022

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je stigao u Makabi kao veliko pojačanje, Ostin Holins se očigledno nije najbolje snašao, pa mu posle samo tri meseca preti otkaz u izraelskoj ekipi.

ŠANSA ZA ZVEZDU: Holinsu preti otkaz u Makabiju!

Foto: Starsport

Ostin Holins

Holins je prošle godine lošeo počeo sezonu, ali je formu dizao tokom nje, da bi na kraju završio kao neizostavan član Radonjićeve ekipe. Odlične atletske sposobnosti, povremene serije trojki, ali pre svega odbrana i energija su ono što je "kupilo" navijače Crvene zvezde, koji nisu lako podneli razlaz sa Amerikancem, posle sezone u kojoj su osvojeni svi domaći trofeji.

Holins je prešao u ekipu Makabija, ali se izgleda ne razume sa trenerom Katašom, pošto je na meču 1. kola Evrolige odigrao svega četiri minuta.On je takođe i jedini stranac kog "Ponos Izreala" nije registrovao za domaće prvenstvo, pa su to jasni signali da između Holinsa i Makabija nešto ne štima.

Foto: Starsport

Holins u duelu sa Panterom

Izraelsku ekipu su ovog leta na spoljnim pozicijama pojačali i Lorenzo Braun, Vejd Boldvin i Darun Hilijard, pa je konkurencija možda razlog slabih miuta za bivšeg Zvezdinog igrača. Ipak, Hilijard je doživeo povredu, pa se čini da će Holins dobiti još jednu šansu, pre mogućeg raskida ugovora.

Ukoliko Holins dobije otkaz, nije nemoguće da reaguju-crveno beli. I Zvezda ima dosta igrača na spoljnim pozicijama, ali je retko ko kvaliteta kakav poseduje ovaj Amerikanac. Takođe, povređeni su Nedović, Dobrić i Holand, pa bi Holins bio neko ko bi odmah dobio priliku da zaigra.

Ostin Holins je sa Zvezdom osvojio Aba ligu, kup Radivoja Koraća, kao i Superligu Srbije. Pre beogradskog kluba, nosio je dres Zenita iz Sankt Petersburga-

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading