VELIKA ODLUKA NEMANJE BJELICE: Srbin je ponovo SVOJ NA SVOME!

Autor:

Sport

03.10.2022

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se iskusni krilni centar i objasnio svoj povratak u evropsku košarku.

VELIKA ODLUKA NEMANJE BJELICE: Srbin je ponovo SVOJ NA SVOME!

Foto: Starsport

Srpski košarkaš Nemanja Bjelica objasnio je svoju odluku da napusti NBA ligu i vrati se u Fenerbahče, u čijim je redovima zaslužio priznanje evroligaškog MVP za 2015. godinu.

- Iza mene je sjajna godina, ostvario sam ono o čemu sam sanjao – bio sam deo Golden Stejt Voriorsa, tima koji je osvojio prsten. Osećao sam da sam u NBA dao sve što sam imao. Bila je to teška odluka jer sam imao priliku da ostanem još jednu godinu. Ipak, osećao sam da sam završio jedno poglavlje i da treba da otvorim novo. U avgustu se Fener zainteresovao za mene i bio sam srećan što ću igrati za tim iz kojeg sam otišao u SAD pre sedam godina - rekao je Bjelica za "Eurohoops", a potom je dodao:

- Oni su veoma strastvene, vole igrače i nikada ne zaboravljaju. Morao sam da se vratim. Zadovoljan sam svojom izborom jer se osećam kao da nikada nisam ni odlazio, kao da sam deo ove porodice - kazao srpski košarkaš.

 

 

Dugogodišnji reprezentativac Srbije u Istanbulu se oseća kao kod kuće.

- Još jedan razlog zašto sam se vratio jeste to što pokušavam da budem – ja. Mnogo se toga promenilo, format je drugačiji, imam iskustva, ali ipak će mi biti potrebno neko vreme da se prilagodim, jer je drugačije od NBA - podvukao je Nemanja Bjelica, za koga je vladalo interesovanje Crvene zvezde i Partizana, kao i još nekih evropskih klubova, ali je on izabrao Bosfor...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading