Pred početak Evrolige! Finansijski špric iz Dubaija? Arapi žele promene u evropskoj košarci!

Autor:

Sport

01.10.2022

16:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podsetimo, Evroliga startuje u četvrtak, a Crena zvezda i Partizan igraju u petak. Crno-beli protiv Albe u Berlinu, a crveno-beli izlaze na megdan Efesu u Istanbulu.

Pred početak Evrolige! Finansijski špric iz Dubaija? Arapi žele promene u evropskoj košarci!

Foto: Starsport

Branko Lazić i Kevin Panter

Prema pisanju grčkih medija, tačnije ''SDNA'' Evroliga bi u budućnosti mogla da poželi dobrodošlicu novim finansijerima i to iz Dubaija.

U Evrolig su se već dogodile određene promene pošto Đordi Bertomeu više nije glavni, a na čelu je Dejan Bodiroga i očekuje se da dođe i do strukturalnih promena u samom takmičenju. U tom kontekstu ''SDNA'' je objavio informaciju da Dubai želi da se pridruži Evroligi i pregovara se sa klubovima akcionarima da daju dozvolu čime bi ujedno i takmičenje bilo prošireno.

 

 

 Investitor je spreman da predloži da se tri godine u nizu fajnal-for održi u Duaiju u pomenutoj areni, a već ima zainteresovanih za taj projekat jer su šeici bili na sastancima u Rusiji, Nemačkoj i Turskoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading