POČELO TAKMIČENJE NA JADRANU: Zadar ubedljiv na otvaranju, Božić "brojao" do 48!

Autor:

Sport

30.09.2022

19:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmicom u Zadru započela je AdmiralBet Aba liga, a domaći su ostvarili ubedljivu pobedu, savladavši Studentski Centar sa 96:67.

POČELO TAKMIČENJE NA JADRANU: Zadar ubedljiv na otvaranju, Božić "brojao" do 48!

Foto: Photo: Zadar/Zvonko Kucelin

KK Zadar

Zadar je pitanje pobednika rešio već u prvoj četvrtini, koju su dobili sa 25:8. Tu razliku su održavali tokom meča, da bi u poslednjoj deonici dodatno povećali prednost, koja je na kraju iznosila 29 razlike.

Zadrane je do trijumfa vodio neverovatni Luka Božić, koji je ovog leta stigao u hrvatsku ekipu. On je postigao 30 poena, a imao je i 11 skokova i sedam asistencija, što mu je bilo dovoljno za indeks korisnosti od 48, a to će mu gotovo sigurno doneti nagradu za najboljeg igrača kola.

Božića su najbolje pratili Ramljak sa 13, odnosno Jordano sa 12 postignutih poena. U ekipi Studentskog Centra bolji od ostalih je bio Mekgi, koji je ubacio 15 poena, a 13 je dodao Drežnjak.

Tokom vikenda se nastavljaju utakmice 1. kola AdmiralBet Aba lige. Crvena zvezda u subotu od 20 časova dočekuje MZT iz Skoplja, dok Partizan u nedelju od 17 sati igra u Zagrebu protiv Cibone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading