OKLAHOMA NE ODUSTAJE OD MICIĆA: "Bili smo blizu njegovog dovođenja, ništa ne bih isključio!"

Autor:

Sport

23.09.2022

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vasilije Micić, MVP Evrolige, i dalje se nalazi na listi želja Oklahoma siti Tandera, NBA kluba koji polaže prava na njega.

OKLAHOMA NE ODUSTAJE OD MICIĆA: "Bili smo blizu njegovog dovođenja, ništa ne bih isključio!"

Foto: Starsport

Vasilije Micić

Micić je draftovan 2014. godine, ali su od 2020. Tanderi preuzeli prava na srpskog reprezentativca. O mogućnosti da plejmejker Efesa zaigra "preko bare" govorio je Sem Presti, generalni menadžer Oklahome.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Sam Presti, generalni menadžer Oklahome

-  Otkad smo stekli prava na Micića, on je postao jedan od najboljih evropskih igrača. Sve što mogu da vam kažem je da smo bili veoma blizu njegovom dolasku u NBA u jednom trenutku. On ima ugovor i vean je svojoj ekipi u Evropi. Međutim, ništa ne bih isključio. Mislim da to da li će doći zavisi od godine do godine - izjavio je Presti.

Micić je već četiri godine član Anadolu Efesa, sa kojima je u prethodne dve sezone osvojio dve Evrolige, od čega poslednju u Beogradu, trijumfom protiv Reala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading