LICEMER: Hamilton razbesneo iskrene ljubitelje Formule 1!

Autor:

Sport

24.09.2022

04:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sad mu smeta ono što mu je donelo šest titula.

LICEMER: Hamilton razbesneo iskrene ljubitelje Formule 1!

Foto: Tanjug/AP

Luis Hamilton

Sedmostruki šampion Formule 1 Luis Hamilton oglasio se povodom činjenice da bolidi u "najbržem cirkusu na svetu" nisu ujednačeni.

Iako brinemo o stvarima koje ne možemo da kontrolišemo, moramo da naučimo da to ne radimo. Gledam (druge) sportove i voleo bih da samo čista sposobnost koju vi imate pravi razliku. Međutim, to nije slučaj u F1. Mnogo je više o performansama samog bolida i celog tima u kojem se nalazite. Ne bih rekao da trenutna situacija boli. Voleli bismo da budemo u toj bici za pobede, ali bih isto tako voleo da su bolidi mnogo bliži i da svi imamo bolje borbe na čelu karavana - rekao je Hamilton.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Luis Hamilton

Njegovo mišljenje bi bilo totalno u redu da ga je iskazao u periodu od 2014. do 2020. godine, kada je u nikad dominantnijem Mercedesu osvojio šest od svojih sedam titula.

Ovako je samo razbesneo iskrene ljubitelje Formule 1, koji ga na društvenim mrežama urnišu komentarima kako mu nejednakost bolida nije smetala dok su "srebrne strele" bile mnogo brže od ostalih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading