MALJKOVIĆEVA POSLE PORAZA: "Neprihvatljivo je to kako smo igrali u drugoj deonici!"

Autor:

Sport

22.09.2022

07:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marina Maljković, selektorka reprezentacije Srbije, nije bila zadovoljna izdanjem svoje ekipe u utakmici 1. kolo Svetskog prvenstva za žene.

MALJKOVIĆEVA POSLE PORAZA: "Neprihvatljivo je to kako smo igrali u drugoj deonici!"

Foto: fiba.com

Marina Maljković

Srbija je poražena od Kanade sa 67:60, a Maljkovićeva je po završetku meča dala izjavu.

Neprihvatljivo je to kako smo igrali u drugoj deonici. Mnogo izgubljenih lopti, što je bilo ključno na meču. Bili smo bolji u skoku, ali na kraju to ništa nije značilo. U prvoj četvrtini smo igrali tako treba. Naravno, bilo je grešaka, ali držali smo se plana. Bilo je nekoliko dobrih momenata i u drugom delu. Ova generacija je u tih prvih 10 minuta pokazala koliko može, ali, nažalost, nismo uspeli da igramo u tom ritmu svih 40 minuta, izjavila je Marina Maljković.

Nezadvoljna izdanjem je bila i Tina Krajišnik, koja na ovom prvenstvu predvodi našu ekipu kao kapiten.

Iskreno, očekivala sam bolje izdanje. Igrale smo loše, posebno u drugoj četvrtini. Krenule smo dobro, zaustavile smo tranziciju, ali druga i treća deonica nisu bile dobre. Nismo imale snage da se probudimo do kraja utakmice. Definitivno moramo da popravimo mnogo toga, imamo 24 sata do sledeće utakmice. Moramo bolje. - izjavila je Krajišnik.

Naše devojke igraju sledeći meč u petak od 04:00, kada ih čeka duel sa Japanom, dok Kanada od 10:00 igra sa reprezentacijom Francuske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading