Crvena zvezda i LUKOIL tandem za pobede!

Autor:

Sport

18.09.2022

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

KK Crvena Zvezda mts i ruska naftna kompanija “LUKOIL SRBIJA” AD potpisali su višegodišnji ugovor, čime je nastavljena uspešna saradnja dva svetski poznata brenda, koja je obnovljena pred početak košarkaške sezone 2022/23.

Crvena zvezda i LUKOIL tandem za pobede!

Foto: KK Crvena zvezda

“LUKOIL SRBIJA”AD je tako ponovo stao uz KK Crvena zvezda čiji je sponzor bio i u prošlosti, a povratak ove velike kompanije, njen ulazak i jačanje našeg šampionskog tima (pula sponzora) predstavlja veliko zadovoljstvo za naš klub,ali i dokaz da KK Crvena zvezda jača iz sezone u sezonu na svim nivoima!

KK Crvena zvezda mts želi da iskaže ogromno zadovoljstvo što je jedna od najvećih svetskih kompanija i lidera na ovim prostorima, iskazao poverenje i prepoznao kvalitetan rad našeg kluba, što se vidi i po novom višegodišnjem ugovoru koji je potpisan između osvajača triple krune u prošloj sezoni i kompanije “LUKOIL SRBIJA”AD.

Denis Rjupin, generalni direktor „LUKOIL SRBIJA“ AD, rukovodilac Balkanske regionalne organizacije „LUKOIL“ o saradnji sa KK Crvena zvezda izjavio je:

- Kompanija „LUKOIL SRBIJA“ AD u okviru svog društveno-odgovornog poslovanja nastoji da pruži podršku projektima iz oblasti obrazovanja, kulture, sporta, ekologije i time pruži punu podršku zajednici u kojoj posluje. Ovim ugovorom smo ozvaničili saradnju za dve takmičarske sezone sa trofejnim košarkaškim klubom sa dugačkom tradicijom, koja služi na ponos Srbiji. Čast je biti partner šampiona i želimo igračima i rukovodstvu Crvene zvezde nove uspehe i vrhunske rezultate u takmičenjima koja dolaze. Verujemo da će klub nastaviti da stvara izvanredne talente koji će jednog dana dostojno naslediti proslavljene srpske reprezentativce i doneti nove radosti ovoj sportskoj naciji.

 

Predstavnik KK Crvena zvezda mts, direktor Nemanja Vasiljević:

- Veliko mi je zadovoljstvo što obnavljamo saradnju sa kompanijom koja je učestvovala u uspesima Crvene zvezde i podržavala klub tokom prošlosti. Ono što oduvek ističemo u potenciramo je da timski uspeh dolazi zajedničkim naporima i snagama svih partnera koji funkcionišu u okviru jednog kluba. Crvena zvezda je uvek želela da kreira porodičnu atmosferu u klubu, kao i da ima otvorenu komunikaciju sa svojim partnerima i sponzorima. Povratak tako velike kompanije kao što je LUKOIL u sponzorski tim KK Crvena zvezda je veliko priznanje za naš rad i nastojanja da klub podignemo na još viši nivo, što posle brojnih titula, velikih utakmica nije lako. Još jednom veliko hvala na poverenju koje su nam ukazali - rekao je Nemanja Vasiljević.

Saradnja koja je ozvaničena, već je imala i svoju premijeru u praksi, jer je prvotimac crveno-belih Stefan Lazarević bio jedan od promotera i zapaženih učesnika vrlo zanimljive akcije “oldtajmera” koja je održana prošle subote upravo u organizaciji kompanije “LUKOIL SRBIJA” AD u Beogradu. Takođe, naši prvotimci već treniraju i igraju trening utakmice u opremi i majicama sa dobro poznatim logom kompanije LUKOIL.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading