OD SUME ĆE OBIČNOG ČOVEKA GLAVA ZABOLETI: Lebron Džejms potpisao novi ugovor - evo koliko će zaraditi u naredne dve godine!

Autor:

Sport

18.08.2022

06:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Probijaju se sve granice zdravog razuma...

OD SUME ĆE OBIČNOG ČOVEKA GLAVA ZABOLETI: Lebron Džejms potpisao novi ugovor - evo koliko će zaraditi u naredne dve godine!

Foto: Tanjug/AP

Lebron Džejms, Radžon Rondo i Nikola Jokić

Jeste Lebron Džejms zasigurno jedan od najvećih košarkaških legendi koje je igra pod obručima iznedrila. Jasno je da dotični samim svojim prisustvom privlači i ljubitelje sporta, ali i sponzore, što samim tim obezbeđuje enormnu zaradu, ali...

Lebron Džejms je potpisao novi dvogodišnji ugovor sa ekipom LA Lejskersa po kojem će zaraditi 97,1 milion dolara, a celokupna suma može dostići i čitavih 111.000.000 s obzirom da u ugovoru postoji i klauzula za nastavak saradnje i za sezonu 2024/25.

 

 

Samo ćemo napomenuti da bi u momentu aktivacije ugovorne klauzule i nastupa u dresu "Jezerdžija" u navedenoj sezoni, legendarni košarkaš već bio u petoj deceniji života.

Kako prenosi novinar ESPN-a Adrijan Vojnarovski, novi ugovor uključuje i tzv. "trejd kiker" od 15 odsto, što znači da će on u slučaju eventualnog trejda dobiti 15 odsto više novca.

Treba napomenuti da je Lebron Džejms tokom svoje profesionalne karijere koja traje od 2003. godine nosio dres samo tri kluba. Od pomenute 2003. godine, pa do 2010. bio je u sastavu Klivlenda za koji je nastupao i u periodu od 2014. do 2018. Između dva boravka u Klivlednu nosio je dres Majamija, a od 2018. je član LA Lejkersa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading