ZVEZDA RAZVALILA UČESNIKA EVROKUPA: Holand sipao kao u transu!

Autor:

Sport

09.09.2022

18:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amerikanac završio meč sa 27 poena.

ZVEZDA RAZVALILA UČESNIKA EVROKUPA: Holand sipao kao u transu!

Foto: KK Crvena zvezda

Džon Holand protiv Kluža

Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su drugu pobedu u pripremnom periodu, pošto su u petak uveče u Beogradu savladali ekipu Kluža rezultatom 92:64 (27:17, 25:16,17:20, 23:11).

Najefikasniji igrač na utakmici bio je Džon Holand sa 27 poena, 11 je ubacio Branko Lazić, dok je Nikola Topić uz 9 poena imao i 6 asistencija. Najbolji skakač na meču bio je Filip Petrušev sa 6 uhvaćenih lopti (uz 9 poena).

Crveno beli su protiv ekipe koja će naredne sezone igrati Evrokup igrali bez Ognjena Kuzmića I Nikole Ivanovića (povrede).

KK Crvena zvezda: Holand 27, Lazarević 3, Adams 7, Lazić 11, Martin 9, Dobrić 6, Ilić 5, Marković 5 as, Petrušev 8 i 6sk, Bentil 7, Topić 9 i 6 as;

Ovo je bio poslednji pripremni meč Crvene zvezde u Beogradu, već u utorak ekipa putuje u Tursku na turnir koji se održava u Antaliji. Prvi protivnik biće im ekipa Monaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading