POTVRĐENO: Partizan zvao zvezdu Real Madrida!

Autor:

Sport

04.09.2022

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli su ovog leta napravili pravi drim-tim, koji je mogao da bude još jači.

POTVRĐENO: Partizan zvao zvezdu Real Madrida!

Foto: Starsport

KK Partizan u Štark areni

KK Partizan se vratio u Evroligu posle osam sezona van nje, a crno-beli ne žele da budu puki učesnici elitnog takmičenja, već da igraju bitnu ulogu.

Tome u prilog ide i činjenica da je Željko Obradović ovog leta svom rosteru pridodao igrače kao što su Danilo Anđušić, Dante Egzum, Džejms Naneli i Joanis Papapetru.

Međutim, klub iz Humske je želeo da dovede još jednu superzvezdu, a u pitanju je Mario Hezonja.

Da, kontaktirali su me, ali bilo je prekasno. U stalnom smo kontaktu sa Panatinaikosom; pričamo stalno, bez obzira da li sam tu ili ne. Kada su me kontaktirali, nisam mogao ništa da uradim. Bilo je kasno - rekao je Hrvat.

Republika

Foto: Starsport

Mario Hezonja

On je prošle sezone igrao za Uniks, a od naredne će nastupati za Real Madrid.

Tokom leta sam znao da potpisujem za Real. Bilo je potrebno neko vreme da se to ozvaniči, ali to je bila samo formalnost. Ne slušajte ove Tviter glasine. Dobijao sam dosta poruka od navijača Panatinaikosa i Partizana. Želim da im se zahvalim što su mi pisali i slali poruke. Bilo je ludo leto, ali sve je bilo već dogovoreno - poručio je Hezonja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading