Pogledajte kako Jokić LOMI mikrofon! (VIDEO)

Autor:

Sport

03.09.2022

18:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin je na taj način pokazao da sa njim nema šale.

Pogledajte kako Jokić LOMI mikrofon! (VIDEO)

Foto: Starsport

Nikola Jokić

Dvostruki uzastopni MVP NBA lige Nikola Jokić trenutno sa reprezentacijom Srbije bije bitke na Eurobasketu. Međutim, ni to što "Džoker" uspešno vodi "Orlove" na putu ka medalji, nije dovoljno da ljubitelji košarke u svetu gledaju samo njegove nove poteze, već se uvek rado vraćaju starim viralnim video snimcima.

Tako je jedan od korisnika TikToka objavio legendarni video snimak na kom centar Denver Nagetsa na konferenciji za medije slučajno lomi mikrofon.

Nikola Jokić i svaki put kad vidim ovaj video oplačem - napisao je izvesni Draže Panić.

@drazepanic7 Nikola Jokic i svaki put kad vidim ovaj Video oplacem 🤣🤣🤣 #nikolajokic #serbia #nba #basketball ♬ Laughing - Gianluca Marino

Pomenuta scena dogodila se posle četvrte utakmice polufinala Zapadne konferencije, u NBA plej-ofu 2019. godine.

Tada je, odmah kada je mikrofon pukao na dva dela, Jokić napravio facu koja je pokazala koliko je šokiran, što je nasmejalo gotovo čitavu planetu.

Sada, više od tri godine kasnije, Nikola pokušava da osvoji prvo zlato sa reprezentacijom Srbije, na Evropskom prvenstvu.

Republika

Foto: Starsport

Nikola Jokić

Na prve dve utakmice grupne faze Eurobasketa je centar Nagetsa prosečno beležio 18,5 poena, 8,5 skokova, 4,5 asistencije i 1,5 ukradenu loptu, a "Orlovi" su upisali dve rutinske pobede.

Podsetimo, Jokić je u dosadašnjem toku karijere igrao dva velika takmičenja za nacionalni tim. Prvo je na Olimpijskim igrama 2016. godine osvojio srebro sa reprezentativnim saigračima, dok je tri leta kasnije na Mundobasketu ostao bez medalje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading