GUDURIĆ I JARAMAZ UGLAS POSLE POBEDE NAD ČEŠKOM: Nije bilo lako, moramo da se popravimo!

Autor:

Sport

03.09.2022

17:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Orlovi" su upisali novi trijumf na Eurobasketu.

GUDURIĆ I JARAMAZ UGLAS POSLE POBEDE NAD ČEŠKOM: Nije bilo lako, moramo da se popravimo!

Foto: Starsport

Marko Gudurić

Košarkaška reprezentacija Srbije je u drugom kolu Eurobasketa pobedila Češku, domaćina grupe D, a posle meča su svoje impresije izneli Marko Gudurić i Ognjen Jaramaz.

Gudurić je utakmicu završio sa osam poena, a odmah nakon njenog završetka je sumirao utiske.

Bilo je sjajno igrati ovde, uživanje. Hvala našim ljudima, stvarno su u velikom broju i podržavaju nas. Odigrali smo sjajno prvo poluvreme, u drugom smo popustili, moramo videti gde smo pogrešili, šta smo uradili. Moramo da popravimo, i idemo dalje. Dosta je bilo nekih povreda, nismo imali dobar trening. Igrači su se vraćali. Mislim da je ovo, da je svaka utakmica veliki plus za nas. Dižemo formu individualnu i timski i idemo dalje - rekao je u dahu šuter Fenerbahčea.

Republika

Foto: Starsport

Ognjen Jaramaz protiv Češke

Sa druge strane, Jaramaz je ubacio pet poena.

Nije bilo lako, očekivano. Oni su domaći tim, imali su sjajnu podršku publike. Bilo je za očekivati da će pritisnuti više, da će igrati konkretnije u drugom poluvremenu i da će pokušati da se vrate. To su i uradili, međutim mi smo odbili njihov nalet i, što je najvažnije, pobedili na kraju - poručio je as Bajerna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading