BRAĆA JOKIĆ PONOVO JAŠU: Morise, nastavi da plačeš!

Autor: M. S.

Sport

01.09.2022

04:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja i Strahinja i dalje imaju neraščišćene račune s bivšim igračem Majamija.

BRAĆA JOKIĆ PONOVO JAŠU: Morise, nastavi da plačeš!

Foto: Starsport

Braća Nikole Jokića Strahinja i Nemanja ponovo traže kavgu u NBA ligi. Naime, oni su na društvenoj mreži Tviter opleli po Markifu Morisu nakon što je on prešao u Bruklin.

- Plači u Bruklinu takođe. Ne može da ostane zdrav nakon što ga gurne beba! On nije dobra verzija. On je slabost. Jedanaest godina u NBA. Bio je dobro dok ga Nikola nije malo gurno, sada je povređen i pogrešna verzija. Kako to? Lažirao si povredu - napisali su Jokići.

Republika

Foto: AP Photo/Jeff Chiu

Nikola Jokić

Očigledno da Nemanja i Strahinja i dalje ne mogu da zaborave bivšem krilnom centru Majamija njegovo ponašanje na meču protiv Nikolinog Denvera. Naime, Markif je u nekoliko navrata na kvarno udario Nikolu tokom duela njihovih timova u novembru prošle godine, što je posebno iznerviralo gorostasnog Somborca, koji je, na kraju, gurnuo Morisa. Igrač Majamija je posle tog udarca pao na parket, a zatim je nekoliko utakmica propustio zbog povrede vrata. Ovim povodom oglasio se tad i njegov brat Markus, koji je zapretio Nikoli zbog njegovog ponašanja. Onda su se u svađu uključila Jokićeva braća Nemanja i Strahinja, koja su napravila nalog na Tviteru da bi se obračunala s braćom Moris. Nakon toga izgledalo je kao da su se strasti smirile, ali očigledno da nisu zakopali ratnu sekiru. Zato su Jokićeva braća ponovo bila aktivna na društvenoj mreži, gde su isprozivala Markifa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading